joi, 12 mai 2016

Prima Evadare 2016




Cum a fost Prima Evadare de anul acesta?

Pai au existat multe aspecte.
Primul aspect este ca eu nu am pedalat inainte de concurs 2 luni deloc, in afara unei ture prin oras de vreo 35 de km, dupa ce ne-am intors din luna de miere.

Deci eram tare dornic sa particip, insa starea traseului (plin de noroi) nu era deloc imbietoare. Facusem si echipa cu multi colegi si ii convinsesem sa vina, asa ca asta a fost elementul care m-a facut sa ma decid sa particip. Parabolizand un pic, cum ar fi fost ca Stefan cel mare dupa ce isi strange oastea sa se bata cu turcii, nu se duce apoi la lupta, doar pentru ca stie ca o sa piarda. Poate doar sa ia cel mai prost cal, ca stie sigur ca o sa iasa urat.


Si asa am facut si eu, pentru ca bicicleta mea cea pe langa faptul ca e full-suspension si nu are practic nicio treaba cu traseul de la Prima Evadare, mai era si nou-nouta si mi-a cam fost mila de ea.
Asa ca aleg sa particip cu o bicicleta de imprumut, pe care pun cele mai importante piese de la bicicleta mea: saua, pedalele si cauciucurile de noroi.

In seara dinaintea cursei mi-am pregatit bicicleta, am avut grija sa ma alimentez bine (cu pizza si 2 sticle de Strongbow) si fara sa-mi dau seama m-am culcat un pic dupa 1 noaptea. Ca un adevarat sportiv profesionist.

Si se face dimineata, ma trezesc, ma echipez si plec spre start, nu inainte de a-i promite Laviniei ca o sa termin cursa teafar si nevatamat, ca sa aiba si ea cu ce mire sa danseze la dansul mirilor.
Cobor in fata blocului, imediat apare si Andrei, montam numarul si cip-ul lui de cronometrare si o luam usurel spre start.

Ma uit la el si ma uit cat de mult s-a transformat in ultima perioada. Are super picioare de ciclist, cam cat ale mele, doar ca la el sunt muschi. Categoric si azi o sa faca super cursa, ca nu degeaba s-a antrenat pe o bicicleta de 20 de kg. Cam atat o sa aiba si Scalpelul lui de 11 kg azi cand se va incarca de noroi.

Pe drum ne salutam cu alti biciclisti si ajungem pe la 9:30 la start. Ne predam repede schimburile la “garderoba” si apoi incercam sa ne gasim locurile prin marea de oameni de la start.
Ma rog, “marea” care e mult mai mica fata de alti ani. Eu estimez ca nu au fost mai mult de 1600 de oameni la start, fata de 3000 in alti ani.
Start in 2013
Start in 2016

Traseul plin de noroi i-a tinut pe multi acasa, mai ales ca fix in noaptea de dinaintea concursului organizatorii s-au gandit sa mute (din nou) concursul pe traseul clasic, dupa ce cu o zi inainte anuntasera ca acesta este impracticabil si aveau o varianta de back-up care cuprinde mai multa sosea.
O parte din gasca

Apuc repede sa fac o poza cu colegii de la UPC, care erau deja plasati la locul lor din grila de start, avand vreo 700 de oameni in fata, apuc sa ma duc repede pana in padure, sa mai slabesc vreo 200 de mililitri si ma duc in tarcul celor cu numere intre 100 si 200, unde era si locul meu.

Ma intalnesc cu Florin Buzatu si constatam ca avem numere consecutive si ne pregatim de start hotarati fiind sa terminam in primii 200, ca sa ne pastram tarcul pentru anul viitor (doar daca e soare, bineinteles). Si el si-a crutat bicla si a venit pe bicla prietenei, chiar daca e cu vreo 2 marimi mai mica decat bicla lui.
Nu va uitati dupa echipament, e mai usor sa ma gasiti dupa burta.

10... 9….8…. si au plecat elitele. Nu au mai asteptat sa se ajunga la 1 Start :)))
Ii lasam 1 minut si plecam si noi.

Daca acum 2 ani, cand am facut eu o figura foarte frumoasa, am mers foarte bine pe bucata de la start, depasind vreo 2--300 de oammeni, anul acesta fac o figura foarte urata si sunt depasit de vreo 100-200 de oameni.
Aici inca nu mancasem nicio gura de noroi 


Terminam bucata de sosea si intram in padure, ca de obicei, tigrisorii se transforma in pisicute si toti cei care au mers cu 50km/h pe sosea pun frana la prima balta, de parca zici ca erau draci si baltile erau pline cu aghiasma sau tamaie. Se merge destul de ok prin Padurea Baneasa, drumul e pietruit si chiar daca sunt balti, nu e noroi. Ma rog, in afara de ultima bucata, cand e drum de pamant, dar s-a mers bine si pe-aici. Iesim in camp si o luam usurel spre centura, unde soferii deja asteptau cuminti cu mainile proptite in claxoane.
Spatule e la loc de cinste. 

Burta de sportiv, gura de cantaret. Nimic de ciclist insa...


Imi recapatasem ficatul pierdut pe prima bucata de sosea si ma gandeam ca e momentul potrivit ca dupa centura sa apas un pic acceleratia, sa trec pe “race-mode” si sa rrecuperez ceva din timpul pierdut.  Dar fix cand sa trec centura, aud o voce cunoscuta, “Hai Shine!” - era Radu Zincenco. Te ajuta enorm de mult incurajarile, mai ales cand sunt insotite de numele tau si mai vin si din partea oamenilor pe care ii stii. Doar ca Radu comite o greseala impardonabila si incurajarea se transforma in descurajare, cand adauga si “Casa de piatra!” Urarea e preluata inca de cativa voluntari si uite-asa ei imi ureaza de bine, mie imi rasuna cuvintele Laviniei: “Sa vii intreg acasa”.

Citisem saptamana de dinaintea concursului ca nasterea unui copil pentru un pilot de formula 1 se transforma intr-un timp cu 10 secunde mai prost / tura de circuit. Se pare ca la mine insuratoarea s-a transformat intr-o potoleala si o mai mare precautie in abordarea unor situatii cu potential periculos. Sau ma rog, momentan, pana trece si petrecerea de nunta :))))

Si traversez si centura, mergem un pic paralel cu ea [in uralele (de la cuvantul “ura”) si claxoanele soferilor “blocati” pe centura] urmand sa intram din nou prin salbaticie. Imi aduc aminte in ultimul moment ca era un amanunt in anuntul privind starea traseului si ca organizatorii facusera poteca pe ambele maluri ale unui sant. 
Asa ca evit sa intru prin stanga pe langa gardul fabricii de tigarete, pe unde era noul traseu amenajat si merg pe traseul clasic, prin dreapta, pe langa padure.

Cea mai inteleapta decizie: am fost singur singurel pe partea asta si am evitat dopurile de pe partea cealalata, acolo unde la fiecare dezechilibrare, toti puneau picioarele jos si se opreau.
Eu in planul secund, singurel. Bing bang

Pe partea cealalta - potopul 

Si e suficient sa puna unul piciorul jos si s-a terminat smecheria...


Mai recuperez probabil vreo 20-30 de pozitii din cele pierdute deja si ajungem cu toti la stana. Mirosul de noroi impregnat cu cacarezi de oaie e demential. Atat de misto incat iti vine sa te arunci in desisul padurii in loc sa treci pe acolo. Noroc ca anul asta, organizatorii ne-au pus covorul rosu la intrarea in stana. Ma rog, nu era rosu, era verde si albastru, dar foarte misto ideea de a pune mocheta peste noroi. Chiar daca se simtea ca e noroi pe dedesubt, puteai sa treci calare zona aceea care era destul de imputita.
La defilare

Desigur ca au fost si bizoni care credeau ca fac treaba pe langa covor. Nu au facut.


Ajungem la drumul dintre Otopeni si Voluntari, traversam soseaua si continuam pe drumurile folosite mai mult pentru agricultura, cand pe stanga, cand pe dreapta.
Tehnica ma ajuta si desi nu aveam ochelarii de vedere aleg cele mai bune trase si depasesc din cand in cand cate-un biciclist ramas blocat prin noroaie.
Relax, stiu ca sunt urat. Asa si? 
Trecem si prin spatele aeroportului fara prea multe lucruri de mentionat, in afara de noroiul acumulat pe drumurile pe pamant, amestecat acum cu piatra de pe ultima bucata din spatele aeroportului. Proiectilele care sareau din roti jur ca ar fi putut sa iti sparga capul. 
S-a iesit din nou ptr o scurta bucata pe asfalt apoi intram iar pe drum de tara. Imi aduc aminte de o avertizare a voluntarilor: Atentie, aluneca! Si eu intreb: Cine aluneca? Voi, ca doar nu noi! :))
Later edit: Am gasit un filmulet care surprinde printre altele cazaturile Beatei Piringer de la Giant, discutia dintre mine si respectivul voluntar (pe la minutul 2). 


Nu imi aduc aminte sa fi coborat de bicicleta in afara de zona unde erau niste pietroaie mari pentru a nu intra in noroi, dar nu puteai pedala pe ele. Si uite-asa, ajungem frumos la Palat, cu 2 geluri si bidonul de apa consumat, bicicleta destul de incarcata cu noroi. 

El pistolero la palat. Da, da - ma uitam urat la fotograf... Ii pusesem gand rau



Adăugați o legendă


Umplu repede bidonul, ma intalnesc si cu Cristi si pornim oarecum impreuna mai departe. Dupa Palatul Ghica, practic se inconjoara lacul pe un drum in curba de nivel, care e practic obstacol intre un mic deal si balta unde se scurge apa de pe deal. Deci e clar ca e plina de noroi si un noroi d-ala nasol, urat, lipicios care iti adauga un plus 5 kg la fiecare roata. Ne oprim de 2-3-20 de ori sa scoatem noroiul din biciclete. 

Si ca sa facem si o recapitulare a mirosurilor, pana acum am avut asa: la centura salcami in floare, la stana cacareze, aici vine zona mentei. Ori toti cei care au trecut inaintea noastra s-au oprit si au frecat menta, ori drumul creat prin iarba traverseaza o mare zona de menta salbatica, cert este ca mie mirosul ala imi aduce aminte de ultimele zile ale lunii de miere, cand consumam ceai de menta in speranta ca voi scapa de toxi-infectia alimentara ce “m-a costat” 4 kg in doar 3 zile.

Si ca bomboana de pe coliva sa fie acra si amara, pe langa lac mai e si o urcare, pe care dupa ce te chinui ca vai de capul tau sa o urci prin noroi, nici nu te poti bucura de coborare, caci trebuie sa pedalezi si la vale, pe langa faptul ca trebuie sa te strofoci sa iti mentii echilibrul pe langa lanul de rapita. Bonus - miros imputit de rapita.

Iesim pentru o zona scurta pe asfalt, langa Restaurantul Laguna Verde. Aici e locul in care la prima participare Cristi s-a retras in glorie. Il intreb daca nu cumva e mai bine si intelept sa ne retragem, dar ti-ai gasit. Omului ii place noroiul si o sa mearga pana la finish, chiar daca va trebui sa inoate.
Continuam prin Padurea Pascani prin una din cele mai nenorocite zone ale concursului. Incercam sa stam pe biciclete, dar noroiul e mult prea mare, asa ca o luam la pas. Si mergem doar prin balti, pentru ca e singura varianta ca rotile sa nu se incarce de noroi. Cu picioarele pana la glezne in apa, cu bicicleta prin balta paralela, ne miscam cu talent. Glumim, facem misto, atmosfera e faina. O incurajam si pe Raluca de la Focus-Freerider, toata lumea e pe mood-ul “fun”.



Si intr-un final iesim in Dumbraveni (un mic sat fix langa Balotesti), fiind nevoiti sa ocolim o bariera pe un mal de namol.
Prin Dumbraveni rulam fin, Cristi a ramas la vreo 50-100 de metri in spate, caci cand drumul e bun, el merge mai greu.
In fata mea e un alt ciclist si incerc sa trag mai tare sa il ajung. Nu termin bine gandul sa il ajung ca il vad cum plonjeaza si se da peste cap in fata mea, pe un drum drept si pietruit, fara motiv.
Ajung la el, las bicicleta pe margine (ca sa nu ii incurc pe cei ce vin din spate si lipsiti de fair-play vor sa treaca mai departe) si incerc sa evaluez situatia. Se opreste si Cristi si omul ne roaga sa ii scoatem piciorul din roata.

Practic el e cazut pe partea stanga, bicicleta e intre picioare, piciorul drept e peste bicicleta, iar piciorul de sub bicicleta nu e simplu sub bicicleta, e prins intre roata si furca. Da da, exact acolo, spatiul ala de 2-3 cm, adaposteste acum piciorul pana la gamba si un adidas marimea 46 al unui om categoric prins la ananghie. Imi dau seama ca singura varianta sa il scoatem de acolo e sa demontam roata, asa ca ma apuc de desfacut quick-release-ul eu pe o parte, Cristi pe celalata, desfacem si adidasul, tragem tare de roata si reusim sa extragem piciorul fara incaltaminte din stransoare. Omul pare sa poata pune piciorul in pamant, ne asigura cu e ok, il tragem pe margine, il incurajam sa stea un pic sa-si traga sufletul si sa nu continue daca nu e ok. Ne urcam pe biciclete si iesim la drum, unde ii spunem voluntarului Marcian ca e cineva un pic sifonat in spate.  Ajungem la “Casa Padurarului”, al 7-lea Punct de control dintr-un total de 10. Hai ca e bine, intram pe camp-ul de langa EdenLand Park, moment in care ma departez un pic de Cristi, prin zona denumita “La crocodili”.


Aici era zona cea mai “inspaimantatoare”, ma asteptam sa fie greu de mers, dar am stat doar pe bicicleta, pentru ca fie era noroi foarte moale, care nu se lipea, fie era destul de bataturit drumul cat sa poti merge foarte bine pe el.

Urmeaza o zona de vreo 5 km cred, de drum pietruit, se merge foarte bine iar baltile de pe drum sunt binevenite, caci spala foarte bine rotile. Mai ramane noroi doar pe restul bicicletei, foi, pedale, pinioane, sa, gura, nas, urechi. Dar macar rotile sunt curate. Aici il pierd de tot pe Cristi, nu se mai vede deloc in spate, probabil nu ii place ca e drumul bun si cauta alternative innamolite prin lateral.
Dar orice e frumos se termina la un moment dat, asa ca ma vad iar in situatia de a continua pe niste drumuri mocirloase si coboram usor, dar si urcam pana cand ajungem la balta din zona Punctului 2 de alimentare. 
Aici am in minte multe lucruri: Imaginea unu - eu anul trecut fiind depasit pe urcarea aia de niste baieti. Imaginea 2: eu cu burta mare anul trecut fiind depasit de acei baieti. Imaginea 3: eu anul asta cu burta si mai mare. Imaginea 4: Frunzeanu in 2011 cum mergea ca o floricica pe iarba, dar calare pe bicicleta. Asa ca ma incapatanez si fac toata bucata aia de urcare in sa, prin iarba.




Am calculat foarte bine gelurile si cum mai am doar 2, ma opresc la punct, umplu bidonul cu apa, mananc vreo 3-4 bucati de banana, 2 de portocale vreo 2 napolitane, mai facem cateva glumite cu Florin Buzatu apoi o luam usurel din loc. 

Ma gandeam ca vor fi aici punctele de spalare de bicle mult anuntate, care fusesera si in anii trecuti, sa mai curatam un pic transmisia, caci deja foaia mica nu mai putea fi folosita si pinioanele erau si ele incarcate cu iarba si noroi incat uneori mai sarea lantul de pe ele. Dar nici urma de spalatorie, ba mai mult, aflu de la fetele de la punctul de alimentare ca ele abia au ajuns cu apa in urma cu cateva minute si ca primii care trecusera nu au putut sa alimenteze nici cu apa, nici mancare, nici nimic. Si trecusera vreo 120-130 de oameni. Imi si imaginez disperarea de pe fata lor cand dupa 45 de km, cand resursele deja erau pe terminate, nu au gasit nimic. In fine, ii dau mai departe, stiu ca e destul de nasoala zona, o coborare, o carare ingusta si niste bucati de beton sparte, asa ca ii dau usurel, la conservare, stiind ca urcare imediat urmatoare nu se poate face pe bicla in conditii de noroi. Asa ca rulam in echipa de 3-4 cu Florin si inca un coleg de-al lui de la Vodafone, mai calare, mai pe jos, inca 2 km pana cand ajungem la soseaua ce face legatura intre Snagov si Autostrada spre Ploiesti. Iar oameni, galagie, ne incarcam un pic cu energie si zburam mai departe.

Stiu ca prima bucata e de drum forestier pietruit si se merge bine, apoi urmeaza o nenorocire de drum plin de namol prin padure, asa ca incerc sa merg bine pe piatra, apoi cu grija dansez printre noroaie.
E zona pe care o urasc cel mai mult. 


Dar incerc sa ma gandesc la lucruri frumoase si bonusul mirosului de leurda ma face sa ma gandesc la cartofi prajiti cu mujdei, asa ca ajung rapid in camp, unde e destul de ok, desi sunt multe balti, ele se pot ocoli fie prin lan, fie pe langa padure.

Aici il depasesc pe Marius Antofi, care alearga pe langa bicicleta, fara lant. Il intreb daca vrea presa de lant, dar imi zice ca nu are cheita rapida la el, deci ar fi degeaba. Glumesc un pic cu el si ii zic ca de cand a plecat de la noi din echipa (a fost si el in Jet Power) l-au urmarit ghinioanele la Prima Evadare, anul trecut terminand cu pana.
Rade ciob de oala sparta...


Aici imi dau seama ca picioarele mele sunt bocna. Mi-au inghetat din cauza baltilor si a umbrei din padure. Si imi dau seama ca aici pe camp a batut soarele toata ziua si ca apa din balti ar trebui sa fie calduta. Asa ca intru cu mare drag in balti si imi mai incalzessc un pic picioarele. Buna ideea, cred ca de la 5 grade le-am dus la 10 grade. :)

Imi vad de drum si pe cand ne pregatim sa intram in ultima padure, imi dau seama ce inseamna de fapt real feel. :)
V-ati uitat vreodata pe prognozele meteo si sa vedeti 11 grade, real feel 4 grade? Adica temperatura e de 11 grade, dar datorita vantului si/sau al precipitatiilor, noi resimtim doar vreo 4 grade.
Asa sunt si eu aici. Vad borna cu 8 km, dar real feel-ul e minim 20. Pur si simplu nu mai trece timpul o data sa termin mai repede. 

Nu trec bine de borna cu 5 km pe ea (real feel 17km) ca se produce nenorocirea, nefericirea, nenorocul, napasta, raul-al-mare, pacostea, beleaua, necazul, ghinionul, ticalosia, buclucul, incurcatura, dezastrul, catastrofa, calamitatea, etc.

Daca pana acum, de fiecare data cand se bloca lantul dadeam un pic in spate si se debloca, de data asta s-a rupt direct. Analizez situatia: lantul nu e rupt rau, ii lipseste o singura za, cheita de desprindere rapida, insa e plin de noroi. Pinioanele si schimbatoarele, pe unde ar trebui sa intre lantul, sunt cel putin pline de noroi si iarba. Am la mine presa de lant, deci as putea sa repar situatia (in conditii normale), insa imi dau seama ca am la mine doar o za de lant de 11 viteze, care e mult mai ingust decat cel de 9 viteze cum e cel de la bicicleta si ca nu ar putea sa prinda lantul bicicletei. Asa ca singura varianta e sa merg pe langa bicicleta. Mai sunt 5 km. Mie nu imi place sa alerg, nu stiu sa alerg, nu vreau sa alerg. Singura data cand am alergat am activat problemele la genunchi care m-au tinut pe bara vreo 2 ani. Deci categoric alergarea pe langa bicicleta iese din discutie. Calculez ca daca merg cu 5km/h, o sa termin intr-o ora.


Habar nu am cat e ceasul, cum am mers pana aici, cati au trecut deja in fata, etc. Dar nici nu imi pasa, asa ca o iau usurel la picior inainte.
Si aici fac o paranteza. Prima bicicleta a fost o Merida Matts D100 si cu ea am participat la Prima Evadare in 2010. Ploua, dar nu la fel ca azi si cred ca am facut atunci vreo 5 ore si jumatate. Cum mai am vreo 5 km, imi permit sa imi aduc aminte alte editii, alte biciclete si imi aduc aminte ca prima bicicleta mi-am luat-o dupa ce mi-am vandut trotineta si cu ajutorul colegilor de birou de la vremea aceea (care probabil voiau sa mai slabesc un pic si au imbratisat imediat ideea cadoului pe 2 roti). Trotineta e de fapt tot un fel de bicicleta, doar ca fara transmisie si pentru a inainta, stai cu un picior pe ea si cu celalalt impingi in pamant. ZDRINNNNNG! Ideea e foarte buna, blochez pe rand cate-un picior in pedale si cu celalalt, lopatez de zor. 

Nu e cea mai buna varianta, dar inaintez mult mai repede decat as merge. Incep sa innumar oamenii care ma depasesc. 1….2….3….inca 2…..Florin si colegul lui de la Vodafone, ma depasesc vreo 7 cand ajung la borna 4 km. Pfuaaa, greu mai e. Si dai si dai, si dai si dai...inca 1, 2, 5, 7, ma depasesc inca vreo 10 pana ajung la ultimul check-point, traversarea peste un drum judetean, unde se pare ca e echipa tehnica. Baietii foarte saritori, ma intreaba ce am, le zic de lant, le zic ca am pierdut cheita, se ofera sa imi dea una de la ei. Intorc bicla cu cracii in sus si ma apuc sa curat cat de cat transmisia si schimbatoarele, ca sa poate pune ei lantul.


Politistul care ghida masinile imi ofera sticla lui de apa sa curat mai bine. Si dupa minute bune, lantul tot nu se vrea lipit. Ma depaseste din nou Marius, care alege ca continue tot pe langa bicicleta. De altfel, el a mers pe langa ea ultimii 15 kilometri, deci se poate si mai rau decat mine. Dupa vreo 10-15 minute (mie mi s-au parut vreo 2 ore) lantul buclucas se lasa imblanzit si cu un pic de forta aplicata lantul e din nou intreg si ma pot urca pe bicicleta. Yeeeeeeey!
Dar nu merg mai mult de 100-200 de metri, ca lantul incepe sa zdrangane, sa urle, sa faca ca toti dracii, totul culminand cu un mare poc si o noua ruptura. Zaua nou pusa a cedat si eu nu am facut decat sa pierd 15 minute incercand sa repar bicicleta, pentru ca in final tot pe langa bicicleta sa ajung la finish.
Asa ca aplic din nou varianta trotineta si ii dau mai departe.





Ba imi vine o alta idee, las saua jos si transform bicicleta intr-o veritabila bicicleta fara pedale. Stau cu fundul pe sa si dau din picioare de o parte si de alta. Doar ca nu prea am aderenta, adidasii de bicicleta alunecand pe asfaltul de pe ultimul kilometru al cursei.

Trec linia de finish pe langa bicicleta, plin de noroi, dar cu bucuria ca totusi am biruit un traseu nemilos. Andrei a terminat demult, e si Cristi aici, ma duc direct cu bicicleta la spalat, caci stiu ca daca nu ma duc rapid, o sa pierd apoi mult timp. Merge destul de repede, in 30-40 de minute e curata (aproape) asa ca ma indrept spre zona de dusuri, sa scot un pic namolul de pe mine.



Merg la duba cu bagaje, imi recuperez hainele curate si profit de un colt gol al unui cort si ma schimb. Arunc toate hainele murdare intr-un sac, apoi inca intr-unul, imi iau pastele, o bere si tricoul si reintregesc echipa.
Bicicleta - este, medalie - este, sac cu haine curate - esteeeeee!
 Adica ma duc la vorba cu Andrei si Cristi. Incepem sa facem planuri despre cum am putea sa ne intoarcem in oras, in conditiile in care niciunul nu era cu masina. O sun pe Lavi, era la shopping, dar imi zice ca intr-o ora vine spre noi. E numai bine, profitam de ocazie sa mai socializam, ca doar e cel mai mare concurs din Romania si cam toti biciclistii sunt aici. 

Incep sa imi caut colegii si ii gasesc pe majoritatea la coada la spalat bicicletele. Deja coada era foarte mare. Aflu ca niciunul nu a reusit sa termine concursul, unii au cedat de bunavoie, altii au fost intorsi din drum si deviati pe sosea. Altii, un pic mai ghinionisti au rupt schimbatoarele si au fost carati cu ATV-ul pana la primul punct de control.
Imi pare rau ca nu pot sta mai mult cu ei, dar ne retragem usurel. Deja e 6 ceasul si avem de gand sa facem si un gratar la Cristi, respectand traditia.

Rezultatele echipei:

Andrei Stanciu - 2:57, Locul 46 General, 10 Categorie


Cristi Rusu - 4:18, Locul 162 General, 65 Categorie

















Daniel Lacusta - 4:33, Locul 189 General, 79 Categorie 
















Cum s-a comportat bicicleta? Incredibil de bine, avand in vedere ca este o bicicleta de vreo 2500 de lei, furca pe arc, schimbatoare si frane entry-level. In afara de ruperea lantului, nu am avut nicio problema cu ea (ma rog, mai putin incarcarea cu noroi, dar asta nu e din cauza ei). De la furca proasta am cam avut dureri 2-3 zile la maini, dar e de asteptat. Chiar daca am folosit saua mea si crema de bazon, pedalatul 4 ore si jumatate cu fundul ud si murdar de noroi a lasat ceva urme in zonele posterioare dar nu ceva de speriat. Sunt impacat cu ideea ca nu as fi castigat mai mult de 20 de locuri daca as fi fost cu bicicleta mea, plus vreo 40-50 pierdute din cauza lantului, deci tot nu as fi intrat in primii 100. Sau poate ca era si mai nasol, mai ales ca aveam suspensie si pe spate. 
Macar nu trebuie sa o curat, pentru ca Andrei deja a lasat-o in service. Cristi probabil inca se mai gandeste daca sa o curete sau sa o duca la Remat (si-a fisurat un pic cadrul). 

Asta a fost povestea. Acum analiza functionala a concursului. Mai jos si o selectie de poze :) 

Chiar daca imi sunt prieteni si stiu tot ce inseamna din punct de vedere logistic organizarea concursului, avand in vedere ca 80% din cei care participa la Prima Evadare sunt ciclisti amatori care ies de 2-3 ori pe luna, cred ca decizia de mutare a concursului pe traseul de baza a fost una nu foarte bine argumentata. Asa ca o sa vin cu cateva aspecte care se puteau face altfel.

Later edit: Daniel Sardan: 
"1 nu se putea inchide circulatia total si o circulatie inchisa partial ar fi pus in pericol mult mai mult participantii.
2. traseul de pe camp se refacuse mai bine decat cel din padure. 
3. daca toti participantii ar fi mers pe asfalt pana in padure nu se mai facea nici o triere, era o problema de evacuarea si traseul se degrada mai rau avandu-i pe toti si dintr-o data pe aceeasi poteca.

Parti mai putin bune – cu solutia vazuta de mine ptr corectarea situatiei:

1.Desi inainte cu 1 saptamana, deja organizatorii anuntasera 2 trasee de avarie, din care urma sa se aleaga unul si desi cu 2 zile inainte de concurs se anuntase varianta finala - una mai scurta si cu mult mai mult asfalt, in noaptea de dinaintea concursului, au ales sa se mearga pe traseul clasic, desi era clar ca nu va fi ciclabil decat pentru 100-200 de oameni. Da, ai dreptul sa schimbi traseul conform regulamentului, dar ideea e sa schimbi la mai bine, nicidecum sa il schimbi initial cu unul mai bun si apoi sa il schimbi din nou cu cel prost. Poate si cei mai buni au fost luati prin surprindere, unii din ei hotarand sa mearga pe cauciucuri normale in dauna celor de noroi, gandindu-se ca vor castiga mai mult pe bucatile de asfalt decat vor pierde pe bucatile de noroi. Banuiesc ca sunt niste limitari din partea UCI in alegerea/schimbarea traseului si obtinerea unor autorizatii se face foarte greu, insa s-ar fi putut evita toate discutiile daca se anuntau cele 3 variante de traseu cu mentiunea ca in dimineata concursului se va lua decizia finala. Sau, si mai bine, anuntau ca traseul ramane acelasi, iti asumai (cum au facut de altfel multi) si aia era.

2. Au anuntat pe pagina oficiala ca vor fi amenajate spalatorii de campanie pentru curatarea transmisiei. Eu unul nu am vazut niciun astfel de punct si le-am cautat foarte mult cu privirea.

Later edit: Daniel Sardan: " Spalatoarele cu presiune au fost in curtea Palatului" . Acolo or fi fost, eu unul nu le-am vazut. Film cu spalatoarele

3. Desi s-au anuntat timpi limita la Palatul Ghica, au fost unii concurenti care s-au incadrat lejer in timp, au fost lasati sa dea inconjurul lacului printr-un noroi foarte nasol si ulterior cand au ajuns la Laguna Verde, sa fie intorsi la Palat. Practic era clar si era mult mai bine sa fie opriti de la Palat, nu sa fie lasati sa se chinuie. La Prima Evadare nu trebuie impusi timpi limita, ci numar limita de oameni. Astfel, dupa ce trec primii 500-800 de oameni, restul trebuie redirectionati. E dovedit stiintific de catre cercetatorii britanici ca orice gazon perfect se face muci dupa ce e calcat in picioare de cateva sute de oameni.
4. Pentru cei opriti la CP 7, conform discutiilor pe care le-am avut cu colegii mei, li s-a spus ca trebuie sa o ia pe asfalt pana la finish, fara a li se asigura un minim suport (cel putin asa li s-a intamplat unor colegi de-ai mei). Ca sa ne intelegem, veneau dupa push-bike 8 km de impins bicicleta prin noroi, si trecusera de ultimul punct de alimentare de vreo 2 ore, urmand sa mai mearga pe sosea inca vreo 35 de km. Ok, deviem deviem, dar din moment ce deviem, poate facem un punct de alimentare intermediar. 

5. Punctul 2 de alimentare. Faptul ca primii 100 de participanti au gasit in locul punctului 2 de alimentare niste voluntari care ridicau din umeri si care nu aveau nici apa nici nimic, e mult mai grava decat oricare din punctele de mai sus. Daca nu s-a putut intra in zona cu masini 4X4 sau cu tractoare sa care niste bidoane cu apa, e mai mult decat evident ca nu trebuia tinut concursul pe traseul acela.

Later edit:  Daniel Sardan: "punctul de alimentare a fost mutat din CP8 in CP 9.1 si in momentul in care s-a putut ajunge cu alte masini, s-au adus provizii si in CP 8, practic avand 3 puncte de alimentare in loc 2. 

6. Desi redirectionati pe asfalt, unii concurenti figureaza (cel putin la momentul in care scriu) in clasament ca si cand ar fi terminat traseul corect. Mi se pare corect sa fie un clasament cu toti cei care au terminat complet (toate check-pointurile) apoi in ordine descrescatoare in functie de check-pointul maxim in care au ajuns, cu timpii descrescatori din aceste check-pointuri. Mai nasol insa cu cei care fix intre ultimele 2 check-pointuri au luat-o pe asfalt care nu stiu cum vor putea fi diferentiati.

Later edit:  Daniel Sardan :"timpul limita de 5.30 ore la cp9 a fost pus pentru ca se anuntase ploaie cu furtuna la ora 4 si nu vroiam sa-i expunem in ultima portiune"

7. Carente in comunicare. Eu nu am auzit pana la momentul la care am scris aceasta mica povestire un raspuns ferm din partea organizatorilor. Aici au gresit foarte mult ca nu au venit cu un comunicat, cu argumente. Comentariile pe Facebook si raspunsuri date la unii comentatori pe acolo nu fac decat sa incinga si mai mult spiritele.

8. Voluntari nepregatiti. Cred totusi ca ar trebui ca un concurs de anvergura Primei Evadari ar trebui sa aiba un nucleu de oameni care stiu cu ce se mananca un concurs si nu ne mai putem baza pe voluntari nepregatiti. Cum faci asta? Simplu: selectezi participanti la concursuri si le oferi un loc in tarcul 600-700 pentru anul urmator daca vin ca si voluntari. Eu am avut nenorocul ca la unul din punctele de alimentare cineva sa imi ia bidonul sa mi-l umple si sa ma trezesc ca pusese aproape jumatate. Noroc ca l-am verificat inainte sa strang capacul si am rugat sa imi mai dea niste apa. Nu am pretentii sa mi se umple bidonul, dar daca se ofera sa faca asta in conditiile in care eram aproape singur la PA, ar trebui sa stie ca e bine sa il puna plin.

9. Inca o data spalatoarele de biciclete nu au facut fata. Toti colegii mei au stat intre 2 si 3 ore pe ceas la coada. Nu, nu aveau cum sa te ia prin surprindere noroaiele si sa nu te astepti sa ai nevoie de mult mai multe sedinte de spalare.

Later edit: Daniel Sardan: "s-au dublat numarul de spalatoare si s-au consumat 52 de tone de apa". Chiar ma gandeam de unde or fi avut atata apa, dar am vazut ca fata de alti ani s-au alimentat spalatoarele cu furtune mari de pompieri. 

Later edit 2: Cozile de la spalatorie sunt date si de toti cei care se asteapta ca bicicleta lor sa fie ca noua, stand 20-30 de minute si insistand sa i se curete si ultimul firicel de noroi. Nu, acolo dai noroiul mare de pe bicicleta, ce e ascuns il iei frumos cu periuta de dinti sau cu servetelele umede acasa. 

Puncte bune:

  1. Punctele de asistenta tehnica. Desi am auzit ca trebuiau sa fie multe, eu nu am vazut decat unul pe traseu si atunci cand aveam mai mare nevoie de el. Banuiesc ca daca as fi intrebat prin celelalte puncte, le gaseam si pe acolo, dar neavand nevoie, nu le-am cautat.
  2. Toate imbunatatirile traseului, printre care amintesc: Pietruirea bucatii de dupa trecerea centurii, crearea de drumuri paralele pe langa cele existente, pietruirea bucatii de dinainte de stana, covor la stana.
  3. Zona de finish cu corturi, masaj, dusuri, punct alimentare, punct tehnic, intrare ptr toti sustinatorii gratuita.
  4. Pozele saltate automat pe Facebook. Recunosc, mi-am sters mai des numarul de concurs decat ochelarii, doar ca sa nu mai stau sa rasfoiesc zeci de albume (chiar daca tot le rasfoiesc, macar am pozele deja saltate).
Cateva poze interesante selectate de mine: 

Zambiti, va rog! 

Culori de vara

Ce-ai facut mah Bobita? 

Eu te-am facut, eu te inec! 

Iti fac si interiorul, bo$$? 

Calugareni? Nu,nu, Prima Evadare 2016


Sexy back...

Castigatorii

Oare chiar nu s-a gasit niciunul sa o ajute? :)

Inca incerc sa imi dau seama ce a vrut sa zica poetul aici...


Cu ce am ramas dupa experienta de anul asta? Categoric nu mai particip la Prima Evadare daca e noroi si la fel de categoric voi participa ca voluntar si voi incerca sa ajut ca treaba sa mearga bine.

Sa vedem totusi ce se va intampla dupa valul de nemultumiti/nemultumiri de anul acesta. Nu de alta, dar parca vad ca la anul vor fi mult mai putini la start. Ma rog, depinde de conditiile meteo.
Sa ne auzim cu bine,
Dan



Setul complet de fotografii selectate se gaseste aici: Album Prima Evadare


78 de comentarii:

  1. Cum adica nu a terminat nimeni, domnule, eu ce sunt aici ? ( Cristi )

    RăspundețiȘtergere
  2. Aplica pentru un împrumut rapid și mod convenabil de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului în cel mai mic rata dobânzii de 3%, pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul au nevoie de o ofertă de împrumut minim nostru este 1.000,00 alegerea de împrumut bani, eu sunt o înregistrare și creditorii certificate Legit, puteți să ne contactați astăzi dacă sunteți interesat în. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut ca termenii și condițiile împrumuturilor și suma creditului va fi transferat la tine. Am nevoie de răspunsul dumneavoastră de urgență dacă sunteți interesat

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
    (estherpatrick83@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoriile sau să plătească facturile sau de a începe o afacere? aveți un scor de credit scăzut și devine dificil de a obține o companie de împrumut Vă rugăm să contactați împrumut PATRIMONIU, și pentru a obține împrumut fără dificultate. Rata dobânzii este de 2%. Pentru mai multe informații de e-mail prin firma de e-mail: HERITAGELOAN 81@GMAIL.COM

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,

    Acesta este un mesaj vital pentru cei care caută de împrumut sau de finanțare. Aceasta este o firmă privată care oferă împrumut la o rată foarte scăzută de 3%. Serviciile noastre sunt foarte rapide, iar starea de livrare este de 100%. Dacă depuneți cererea de aici, te va invita mai mult și de a depune mărturie pentru alții. Noi oferim împrumut pentru persoanele cu rău de credit,, companii de afaceri, investitori angajați, imobiliare, student, bărbați și femei de afaceri fără loc de muncă și altele. Doar intra in contact cu noi la mustafacapitals@gmail.com. Vă vom trimite un email imediat înapoi cu termenii și condițiile. Salutări în numele lui Allah.

    Salutari,
    Mustafa.

    RăspundețiȘtergere
  6. ÎMPRUMUT OPORTUNITATE:

    Solicitați un credit garantat de urgență?
    Ai probleme obtinerea unui credit pentru capital de lucru de la nivel local
    bănci și alte instituții financiare?

    Acest serviciu este de a oferi sprijin financiar persoanelor fizice,
    oameni de afaceri și femei în afaceri.
    Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati acum via e-mail: Ferdinandleofinance@gmail.com
    Suntem la dispoziția dumneavoastră.

    ne e-mail acum la: Ferdinandleofinance@gmail.com
    pentru a obține formularul de cerere de împrumut.

    Toate cele bune,
    Ferdinand Leu
    Manager de la Co-Operation

    RăspundețiȘtergere
  7. Te gândești de a obține un împrumut? Aveți nevoie serios de împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorintele, noi oferim credite personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi corporative și toate tipurile de credite cu rata dobânzii de 2% informații formore vă rugăm să ne contactați viaemail (andmoris38@gmail.com)





    RăspundețiȘtergere
  8. URGENT OFERTA ÎMPRUMUT GENUINE APLICA ACUM.

    Ai nevoie de un împrumut de urgență sau de orice alt tip de asistență financiară?
    Noi oferim toate tipurile de împrumut la trei procente (3%) de interes. e-mail-ne acum via: harry50loanfirm@gmail.com cu următoarele informații

    Numele complet:
    Data de nastere::
    țară:
    ocupaţie:
    sumă împrumutată:
    Durata creditului:
    Scopul creditului:
    Venit lunar: Vă rugăm să scrieți înapoi dacă este interesat pentru mai multe informatii prin contact nostru de mai jos EMAIL: harry50loanfirm@gmail.com

    Salutari,
    Harry Morgan

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,

    Cauti un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate de împrumut, împrumut de afaceri, de împrumut acasă, credit auto, student împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda credite pentru companii și persoane fizice, la viteză redusă și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail: morrisloanfrom@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

  10. Ai nevoie de un împrumut?

    Ai nevoie de asisten?a financiara? Ai cauta fonduri pentru a achita credite ?i datorii? Noi da împrumut cu o rata a dobânzii de 2% Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informa?ii: luiscarlosfinance@outlook.com

    E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua Sunt o femeie de afaceri. Am oferit un împrumut de 5.000 EURO 2000000 EURO condiții foarte simplu pentru toți oamenii în mod sincer și serios pentru a rambursa cu rata dobânzii de 2% pe an, pe o perioadă de rambursare la prețuri accesibile. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati prin e-mail. E-mail: christiworldpersonal@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Aplicați pentru împrumut un mod rapid și convenabil de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului dvs. cu cea mai mică rată a dobânzii de 3% pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com.

    RăspundețiȘtergere
  13. Aveți nevoie de un împrumut imediat pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (ivanaluka04@gmail.com)

    APLICAȚII DE DATE

    1) numele ...........................
    2) Țara .......................
    3) Adresa ......................
    4) Sexul ........................
    5) starea civilă .............
    6) Lucrul ................
    7) Numărul de telefon ...........
    8) poziția la locul de muncă .....
    9) venit lunar ....................
    10) împrumut total .........
    11) Durata creditului .....
    12) împrumut de destinație ..................
    13) Data nașterii ........................

    Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cauți un împrumut? Sau ați fost refuzat un împrumut de la o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Aveți locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut aici! Oferim împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail astăzi prin intermediul
      (Patriciajames205 @ gmail.com / elizabethandy95@gmail.com)

    APPLICATION DATA

    1) numele ...........................
    2) Statul .......................
    3) Adresa ......................
    4) Sexul ........................
    5) starea civilă .............
    6) Lucrul ................
    7) Numărul ...........
    8) poziția la locul de muncă .....
    9) venit lunar ....................
    10) Total credite .........
    11) durata împrumutului .....
    12) Scopul împrumutului ..................
    13) Data nașterii ........................

    Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  15. NEVOIE DE ÎMPRUMUT

    Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( larryellisonfinance@gmail.com ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: larryellisonfinance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna,
    Numele meu este Wulan Sari Sunt din Hunedoara in Romanan. Vreau să mulțumesc mult doamnei Loana George, care ma ajutat când eram victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 euro. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces aproape că mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. În mai 2017, un prieten mi-a prezentat un creditor bun, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut de la o companie bună și mi-a prezentat-o ​​pe CEO GARANTY TRUST LOAN și am aplicat pentru 150.000 euro O glumă sau o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore numai pentru 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de a deveni săraci la cineva din Hunedoara în Romanan agian, așa că am sfat pe toți românii mei care urmează aici care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com și vă pot asigura că veți A lua un împrumut fără pedeapsă regretă, pentru că așa am primit împrumutul meu de la Loana George ea o persoană de încredere, puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: sariwulan3600@gmail.com

    Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    Toate cele bune

    Doamna Wulan Sari

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna tuturor,

    Eu sunt un creditor privat, am oferit împrumut la 2%, aceasta este o companie legitima cu Onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară Că vă oferim tot felul de împrumut, deci dacă sunteți interesat de acest lucru
    Ofertă de împrumut Kindly contactați-ne pe adresa noastră de email: (anggadiman1@gmail.com)

    Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua împrumutul imediat.

    Nume:
    Suma necesară:
    Durată:
    țară:
    Scopul împrumutului:
    Venit lunar:
    Numar de telefon:

    Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

    Vă privește cu toții.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut de la compania cea mai de încredere și mai sigură din lume? Dacă da, atunci contactați-ne acum pentru că oferim împrumut tuturor categoriilor de solicitanți, fie că este vorba de companii sau de personal. Oferim împrumut la dobândă de 3%, contactați-ne prin e-mail: ( Fastloans70@gmail.com ) sau whatsapp: +1 (267)725-7570

    RăspundețiȘtergere
  19. Good Day Dear Loan Seeker,

    Do you need an urgent financial credit *? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible **then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application ** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.

    Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
    Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs. Pranchment Dura

    If you are interested contact us via: bdsfn.com@gmail.com and fill out the below loan application form.

    Loan application form:
    Full Name:....................
    Country:.....................
    State:..............
    City:..............
    Sex:.........................
    Phone Number:...........
    Loan Amount :...........
    Monthly income:..........
    Occupation:................... ....
    Loan Period:....................... ................
    Purpose of Loan:......................... ...........
    E-mail address:...................... ................
    Have You Applied Before?....................

    We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

    Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
    Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs. Pranchment Dura

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (loanageorge11@gmail.com)


    APLICAȚII DE DATE


    1) numele ...........................

    2) Țara .......................

    3) Adresa ......................

    4) Sexul ........................

    5) starea civilă .............

    6) Lucrul ................

    7) Numărul de telefon ...........

    8) poziția la locul de muncă .....

    9) venit lunar ....................

    10) împrumut total .........

    11) Durata creditului .....

    12) Împrumut de destinație ..................

    13) Data nașterii ........................


    Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  21. BINE ATI VENIT LA COMPANIEI "AVANT CREDIT"
    Căutați un împrumut? Sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "AVANT CREDIT" oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%.

    Oferim toate tipurile de împrumuturi care variază de la:
    - credite pentru afaceri,
    - împrumuturi de capital,
    - Credite imobiliare,
    - Imprumuturi personale,
    - împrumuturi pentru studenți,
    - Credite pentru ferme
    Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul (sarahmichael385@gmail.com)
    Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  22. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna,
    Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. la tot personalul sau persoane, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar de urgență imediat sau de stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, credite personale, credite auto, credite de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să gândesc la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: sariwulan3600@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  24. Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați această problemă în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut pentru a ajuta diverse persoane precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi diferitelor persoane și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

    Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici pentru a rezolva toate problemele tale financiare, un lucru din trecut.

    Împrumuturile noastre pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru o investiție de afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și că vom fi dispuși să împrumutăm. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin adresa de e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  25. Solicitați un împrumut

    Aveți nevoie de împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut auto, împrumut agricol sau finanțare de proiect? Avem o veste bună pentru dvs. Flora National Finance, aranjeaza o institutie nationala de creditare pentru a oferi sprijin firmelor publice si companiilor private si, de asemenea, persoanelor fizice. Acest lucru este de a sustine situatia financiara in intreaga lume. Aplica pentru un credit de astazi. Va asiguram cea mai buna oferta. prioritățile noastre. Oferim împrumuturi diferitelor părți ale lumii. Asia, Australia / Oceania, Europa, America de Nord, America de Sud și Africa, Antarctica.Contactați-ne pentru mai multe informații. (Floralenders001@gmail.com)call or whatsapp +2349075411961

    RăspundețiȘtergere
  26. Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 10.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital de 150.000 de euro. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

    În decembrie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George,

    Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Loana George și poate ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze doamna Loana George. cand am intrat in contact cu mama doamna Loana George, am fost atat de fericit ca am luat imprumutul meu cu succes in contul meu, doar cu (Taxa de aplicare a creditului meu)

    așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții aici în Romanais pentru a obține împrumutul lor, puteți contacta doamna Loana George prin EMAIL: loanageorge11@gmail.com

    De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toți românii că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă doar prin doamna Loana George,

    și o puteți contacta prin e-mail: (loanageorge11@gmail.com).
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (sariwulan3600@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  27. O zi buna,
      Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
    GUARANTEE TRUST LOAN sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu rata dobânzii la prețuri accesibile și vreau să știți că împrumutul Garanția Trust va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați asta este una dintre problemele în mâinile creditorilor falsi, vă asigur aici 100% că Garanția creditelor TRUST sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?
      Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Loana George, CEO al GUARANTEE TRUST LOAN, o femeie de afaceri internațională și un împrumut care a oferit împrumuturi. Vreau, de asemenea, să știți că Împrumutul de garanție nu a fost niciodată implicat în nici o activitate de fraudă.

    Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

    În decembrie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George,

    Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Loana George și poate ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze doamna Loana George. cand am intrat in contact cu mama doamna Loana George, am fost atat de fericit ca am luat imprumutul meu cu succes in contul meu, doar cu (Taxa de aplicare a creditului meu)

    așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții aici în Romanias să obțină împrumutul lor, puteți contacta doamna Loana George prin EMAIL: loanageorge11@gmail.com

    De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toți românii că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă doar prin doamna Loana George,

    și o puteți contacta prin e-mail: (loanageorge11@gmail.com).
     De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (sariwulan3600@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  28. Atenţie:
    Căutați o COMPANIE DE ÎMPRUMUT FINANCIAR REAL pentru a vă oferi împrumut între 5.000 Euro și 5.000.000 Euro (pentru un împrumut de afaceri sau de companie, împrumut personal, împrumuturi pentru locuințe, împrumut auto, împrumuturi de consolidare a datoriilor, capital de risc, împrumut medical etc.)
    Sau ați fost refuzat un împrumut de la o bancă sau o instituție financiară din cauza unuia sau a celuilalt motiv?
    Aplicați acum și obțineți un împrumut financiar real și procesat și aprobat în termen de 3 zile.
    METHODIST LIMELIGHT CO-OPERATIVE COMPANY OF LOAN, noi suntem un "creditor de împrumut internațional acreditat" care acordă împrumuturi REAL FINANCIARE persoanelor fizice și companiilor cu dobândă redusă de 2% cu cartea de identitate valabilă sau pașaportul dumneavoastră internațional pentru verificare.
    Împrumutul nostru Rambursarea începe la 1 (un) an după ce ați primit împrumutul, iar durata rambursării variază între 3 și 35 de ani.

    PENTRU REALIZAREA ȘI PROCESAREA IMEDIATĂ A CERERII DE ÎMPRUMUT ÎN 2 ZILE DE LUCRU,
    Contactați-ne direct prin acest e-mail: methodistcooperativeloan@gmail.com


    Contactați-ne cu următoarele informații:

    Numele complet:____________________________
    Suma necesară ca împrumut: ________________
    Durata împrumutului: _________________________
    Scopul împrumutului: ______________________
    Data de nastere:___________________________
    Sex:_______________________________
    Starea civilă:__________________________
    Adresa:_______________________
    Oraș / Cod postal: __________________________
    Țară:_______________________________
    Ocupaţie:____________________________
    Telefon mobil:__________________________

    Trimiteți cererea dvs. de răspuns imediat la: methodistcooperativeloan@gmail.com

    Mulțumesc.
    Doamna Kathie Hall
    Director.
    SOCIETATEA DE ÎMPRUMUT PENTRU COOPERAȚII METHODIST
    E-mail: methodistcooperativeloan@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Sunteți în orice fel de dificultate financiară? DACA DA! Contactați Kvithyll Finance and Mortgages Limited® pentru suma de împrumuturi mici și mari. Oferim tot felul de servicii de împrumut pentru a vă satisface nevoile financiare cum ar fi împrumutul personal, împrumutul de consolidare a datoriilor, capitalul de risc, împrumutul pentru afaceri, împrumutul pentru educație, împrumutul la domiciliu la o dobândă scăzută de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mail: kvithyllfinance@gmail.com Satisfacția dvs. și succesul financiar este scopul nostru și colaborarea cu noi va fi o experiență bună. Whatsapp: +17816567138 creditul este deschis tuturor indiferent de naționalitate.

    E-mail: kvithyllfinance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Salut,
    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2014, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Mulțumesc.


    RăspundețiȘtergere

  31. Salut,
    Căutați un împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice fel, puteți contacta doamna Augusta Ibramhim și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.
    Mulțumiri.

    E-mail: augustaibramhim11@gmail.com


    APPLICATION DATA

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:

    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  32. Salut,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2% rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail; (helenwilson719@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  33. Salut,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care ma prezentat creditorului inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  34. O zi buna,
    Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
    GLOBAL FINANCE LIMITED sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu dobândă la prețuri accesibile și vreau să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% că GLOBAL FINANCE LIMITED sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?

    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Augusta Ibramhim, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED, o femeie de afaceri internațională și creditor care a oferit împrumuturi. De asemenea, doresc să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED nu a fost implicată niciodată în nicio activitate de fraudă.

    Numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

    În decembrie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mama Augusta Ibramhim,

    Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Augusta Ibramhim și poate Dumnezeu să continue să-l binecuvânteze pe doamna Augusta Ibramhim, când am contactat-o pe doamna Augusta Ibramhim, am fost atât de fericit că am primit împrumutul cu succes în contul meu, Taxa de înscriere a împrumutului meu)

    așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții de aici în Malaysia pentru a obține împrumutul lor, puteți să-l contactați pe doamna Augusta Ibramhim, prin EMAIL: augustaibramhim11@gmail.com

    De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toate Malaysias că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți un împrumut rapid, înregistrați-vă doar prin doamna Augusta Ibramhim,

    și o puteți contacta prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com).
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  35. O zi buna,
    Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
    GLOBAL FINANCE LIMITED sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu dobândă la prețuri accesibile și vreau să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% că GLOBAL FINANCE LIMITED sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?

    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Augusta Ibramhim, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED, o femeie de afaceri internațională și creditor care a oferit împrumuturi. De asemenea, doresc să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED nu a fost implicată niciodată în nicio activitate de fraudă.

    Numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

    În decembrie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mama Augusta Ibramhim,

    Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Augusta Ibramhim și poate Dumnezeu să continue să-l binecuvânteze pe doamna Augusta Ibramhim, când am contactat-o pe doamna Augusta Ibramhim, am fost atât de fericit că am primit împrumutul cu succes în contul meu, Taxa de înscriere a împrumutului meu)

    așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții de aici în Malaysia pentru a obține împrumutul lor, puteți să-l contactați pe doamna Augusta Ibramhim, prin EMAIL: augustaibramhim11@gmail.com

    De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toate Malaysias că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți un împrumut rapid, înregistrați-vă doar prin doamna Augusta Ibramhim,

    și o puteți contacta prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com).
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  36. Salut,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2% rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail; (helenwilson719@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  37. Numele meu este Azmi, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza oamenii care caută un împrumut, sunt o mulțime de escroci și împrumuturi fals creditor pe internet. Aș dori să împărtășesc mărturia mea despre modul în care ALLAH ma ajutat cu mama Alicia Radu după ce am fost înșelat de 6 creditori. Aproape am pierdut speranța până când ALLAH mi-a folosit ROBBI pentru a obține împrumutul meu de 10.000 de mii de la mama Alicia Radu în mai puțin de 24 de ore fără presiune și cu rate de dobândă de numai 2%.

    Am fost foarte surprins când verificam soldul contului meu bancar și am constatat că suma pe care am trimis-o a fost trimisă direct contului meu fără întârziere. Aș promite că voi împărtăși veștile bune, astfel încât oamenii să poată obține împrumuturi ușoare fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați-l pe mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și cu harul lui ALLAH Nu vă va dezamăgi să obțineți un împrumut.

    si puteti in continuare contacta ROBBI care ma prezentat mamei Alicia Radu prin e-mail: (robbi5868@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (azmi88455@gmail.com) dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul meu de la mama Alicia Radu,
    poate ALLAH să continue să binecuvânteze mama Alicia Radu Și este familia

    RăspundețiȘtergere
  38. Aveți nevoie de un împrumut? Vrei să fii stabil din punct de vedere financiar? Sau doriți să vă extindeți afacerea? Oferim împrumut de companie, împrumut auto, împrumut de afaceri și împrumut personal la o rată a dobânzii foarte redusă de 3%, cu o durată confortabilă care este negociabilă. Această ofertă este deschisă tuturor celor care vor putea să plătească în timp util.
    Contactați-ne prin e-mailul nostru: larryfinance@yahoo.com sau WhatsApp, +1 (469) 351-5949

    RăspundețiȘtergere
  39. Numele meu este doamna Parwati Dudi, sunt o femeie de afaceri din Indonezia Am pierdut dar 20 de milioane rupia Indonezia la un creditor fals împrumut magazinul meu a fost aproape și am pierdut speranța în viață în această zi care a fost loial când am trecut prin internet I a văzut o mărturie online despre un prieten care a primit un împrumut de la doamna Rebecca Walker. Mi sa spus că este o mamă onestă, așa că am solicitat un împrumut de 100 de milioane rupia Indonezia de la mamă, astfel după procesul de împrumut, împrumutul meu a fost transferat în contul meu bancar și astăzi, am avut un magazin pe care mi-l conduc afacerea și astazi mi-am platit datoriile, toate datorita mamei Rebecca Walker ea este o mama buna Asa ca imi promit sa depun marturie si sa impartasesc vestea mea buna de zi cu zi din zi si sa poti contacta de asemenea email-ul mamei (rebeccawalker700@gmail.com)
     dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Rebecca Walker, sunteți foarte liber să mă contactați pe numărul meu Whatsapp: +62 838-2119-1900
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)
     poate Dumnezeu să continue să o binecuvânteze și să o protejeze pentru că este o persoană bună.
     e-mailul mothe: (rebeccawalker700@gmail.com)
     numărul meu Whatsapp: +62 838-2119-1900
     e-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  40. Numele meu este doamna Parwati Dudi, sunt o femeie de afaceri din Indonezia Am pierdut dar 20 de milioane rupia Indonezia la un creditor fals împrumut magazinul meu a fost aproape și am pierdut speranța în viață în această zi care a fost loial când am trecut prin internet I a văzut o mărturie online despre un prieten care a primit un împrumut de la doamna Rebecca Walker. Mi sa spus că este o mamă onestă, așa că am solicitat un împrumut de 100 de milioane rupia Indonezia de la mamă, astfel după procesul de împrumut, împrumutul meu a fost transferat în contul meu bancar și astăzi, am avut un magazin pe care mi-l conduc afacerea și astazi mi-am platit datoriile, toate datorita mamei Rebecca Walker ea este o mama buna Asa ca imi promit sa depun marturie si sa impartasesc vestea mea buna de zi cu zi din zi si sa poti contacta de asemenea email-ul mamei (rebeccawalker700@gmail.com)
     dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Rebecca Walker, sunteți foarte liber să mă contactați pe numărul meu Whatsapp: +62 838-2119-1900
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)
     poate Dumnezeu să continue să o binecuvânteze și să o protejeze pentru că este o persoană bună.
     e-mailul mothe: (rebeccawalker700@gmail.com)
     numărul meu Whatsapp: +62 838-2119-1900
     e-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  41. Sunt domnul henry frank, creditor autorizat și certificat, cu ani de experiență în împrumut, oferind împrumuturi colaterale și necolateralizate cu un dobânzi fixe de 2% pe o bază anuală. 100% finanțare a proiectelor cu împrumuturi garantate și negarantate disponibile. Suntem garantați și capabili să acordăm servicii financiare tuturor clienților noștri numeroși pe tot globul, cu pachetele noastre flexibile de împrumut. Lucrăm în termeni clari și ușor de înțeles și oferim împrumuturi de orice fel clienților interesați, firmelor, companiilor, organizațiilor de afaceri, persoanelor fizice și investitorilor imobiliari ... Email: henryfrankloanfirm@gmail.com
    Ce se întâmplă: +1 (662) 270-5399

    RăspundețiȘtergere
  42. Vești bune!!!
    Sunt român și numele meu este Roxana Marcovei. Mama mi-a spus că merge prin internet și a venit la publicația doamnei MARIA ALEXANDER, spunând că facilitatea de credit a acordat un împrumut publicului larg la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. puteți să-l contactați pe (mariaalexander818@gmail.com)

    Deci, i-am spus prietenei mele despre aspectul împrumutului de la doamna Maria Alexander și a spus că nu ar trebui să-i spun că nu am împrumutat de la Maria Alexander, dar trebuie să împrumut o sumă mică pentru a verifica dacă compania ei este o companie legit .

    Deci, am acționat după sfatul ei și l-am contactat pe doamna Maria Alexander prin e-mail: [mariaalexander818@gmail.com
    ] care a fost trimis de mama mea și am solicitat un împrumut de 35.000 de euro. Dna Maria Alexander mi-a răspuns și mi-a trimis toți termenii și condițiile companiei pe care le-am citit și am acceptat termenii. După aprobarea cererii de credit, am primit de la banca mea o notificare că suma de 15.000 de euro a fost creditată în contul meu bancar de la doamna Maria Alexander

    Am fost foarte fericit și v-am împărtășit vestea bună cu mama și prietenul meu care mi-a sfătuit să merg mai departe. și a finalizat rambursarea împrumutului la 11 februarie 2019 și am cerut o altă sumă de 30.000 de euro pe care am primit-o și în contul meu bancar după efectuarea procedurilor.
    Deci, vreau să profit de această ocazie pentru a spune oricui caută un creditor privat pe Internet, care se va adresa cu siguranță doamnei Maria Alexander

    prin e-mail: {mariaalexander818@gmail.com}
    Sau Whatsapp: +1 651-243-8090


    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să puneți întrebări despre cum am primit un împrumut.
    Iată e-mailul meu: [roxanamarcovei@gmail.com]
    Bun Binecuvântați-vă pe toți

    RăspundețiȘtergere
  43. kesaksian nyata dan kabar baik !!!

    Nama saya mohammad, saya baru saja menerima pinjaman saya dan telah dipindahkan ke rekening bank saya, beberapa hari yang lalu saya melamar ke Perusahaan Pinjaman Dangote melalui Lady Jane (Ladyjanealice@gmail.com), saya bertanya kepada Lady jane tentang persyaratan Dangote Loan Perusahaan dan wanita jane mengatakan kepada saya bahwa jika saya memiliki semua persyarataan bahwa pinjaman saya akan ditransfer kepada saya tanpa penundaan

    Dan percayalah sekarang karena pinjaman rp11milyar saya dengan tingkat bunga 2% untuk bisnis Tambang Batubara saya baru saja disetujui dan dipindahkan ke akun saya, ini adalah mimpi yang akan datang, saya berjanji kepada Lady jane bahwa saya akan mengatakan kepada dunia apakah ini benar? dan saya akan memberitahu dunia sekarang karena ini benar

    Anda tidak perlu membayar biayaa pendaftaran, biaya lisensi, mematuhi Perusahaan Pinjaman Dangote dan Anda akan mendapatkan pinjaman Anda

    untuk lebih jelasnya hubungi saya via email: mahammadismali234@gmail.com
    dan hubungi Dangote Loan Company untuk pinjaman Anda sekarang melalui email Dangotegrouploandepartment@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Vești bune!!!
    Sunt român și numele meu este Roxana Marcovei. Mama mi-a spus că merge prin internet și a venit la publicația doamnei MARIA ALEXANDER, spunând că facilitatea de credit a acordat un împrumut publicului larg la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. puteți să-l contactați pe (mariaalexander818@gmail.com)

    Deci, i-am spus prietenei mele despre aspectul împrumutului de la doamna Maria Alexander și a spus că nu ar trebui să-i spun că nu am împrumutat de la Maria Alexander, dar trebuie să împrumut o sumă mică pentru a verifica dacă compania ei este o companie legit .

    Deci, am acționat după sfatul ei și l-am contactat pe doamna Maria Alexander prin e-mail: [mariaalexander818@gmail.com
    ] care a fost trimis de mama mea și am solicitat un împrumut de 35.000 de euro. Dna Maria Alexander mi-a răspuns și mi-a trimis toți termenii și condițiile companiei pe care le-am citit și am acceptat termenii. După aprobarea cererii de credit, am primit de la banca mea o notificare că suma de 15.000 de euro a fost creditată în contul meu bancar de la doamna Maria Alexander

    Am fost foarte fericit și v-am împărtășit vestea bună cu mama și prietenul meu care mi-a sfătuit să merg mai departe. și a finalizat rambursarea împrumutului la 11 februarie 2019 și am cerut o altă sumă de 30.000 de euro pe care am primit-o și în contul meu bancar după efectuarea procedurilor.
    Deci, vreau să profit de această ocazie pentru a spune oricui caută un creditor privat pe Internet, care se va adresa cu siguranță doamnei Maria Alexander

    prin e-mail: {mariaalexander818@gmail.com}
    Sau Whatsapp: +1 651-243-8090


    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să puneți întrebări despre cum am primit un împrumut.
    Iată e-mailul meu: [roxanamarcovei@gmail.com]
    Bun Binecuvântați-vă pe toți

    RăspundețiȘtergere
  45. Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000. euro aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. într-o zi m-am întâlnit cu vechiul meu prieten, care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi, și Dumnezeu poate continua să vă binecuvânteze. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a-mi sfătui colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  46. Salutare tuturor!
    Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, niciun co-semnatar cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și program, vă rugăm să contactați domnul Dante Paola prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com El nu știe că fac asta, dar acum sunt atât de fericit și am decis să îi las pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin e-mailul său: dantecooperativehelp@hotmail.com pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

    Mulțumiri
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  48. Halo, sunt Helena Julio din Ecuador, vreau să vorbesc bine despre Serviciul de finanțare Le_Meridian pe acest subiect. Serviciul de finanțare Le_Meridian îmi oferă sprijin financiar atunci când toată banca din orașul meu a respins cererea de a-mi acorda un împrumut de 500.000,00 USD. Am încercat tot ce am putut pentru a obține un împrumut de la băncile mele aici, în Ecuador, dar m-au respins cu toții, deoarece creditul meu era scăzut, dar cu harul dumnezeiesc, am aflat despre Le_Meridian, așa că am decis să încerc să solicit acest împrumut. Cu Dumnezeu dispus să-mi acorde un împrumut de 500.000,00 USD cererea de împrumut pentru care băncile mele din Ecuador m-au refuzat, a fost foarte grozav să fac afaceri cu ele, iar afacerea mea merge bine acum. Iată Le_Meridian Financing Investment Email / WhatsApp Contact dacă doriți să aplicați împrumuturi de la ei.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Contact: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere
  49. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  50. Numele meu este Sabin Dut din București în România, sunt designer de modă și vreau să folosesc acest media pentru a spune tuturor să fie atenți la obținerea de împrumuturi pe internet, atât de mulți creditori aici sunt fraudatori și ei sunt aici. amăgindu-vă cu banii câștigați din greu, am solicitat un împrumut pentru aproximativ 50.000 € de la o femeie din Malaezia și am pierdut în jur de 45.000 € fără să iau un împrumut, am plătit aproape 45.000 € încă nu am primit un împrumut și afacerea mea era pe cale să se prăbușească din cauza datoriei.

    Când am căutat o companie de credite private de încredere, am văzut o altă reclamă online, iar numele companiei era GLOBAL FINANCE LIMITED. Am pierdut 25.000 € cu ei și până în ziua de azi nu am primit niciodată împrumutul pe care mi l-am propus.

    Dragă Doamne, prietenii mei care au solicitat împrumuturi au primit și ei împrumuturi, introducându-mă într-o companie de încredere, unde doamna Augusta Ibrahim a lucrat ca administrator de filială, iar eu am solicitat un împrumut de 850.000 € și mi-au solicitat acreditările și după aceea au terminat de verificat detaliile mele, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este doar o glumă și poate asta a fost una dintre înșelătorii care au făcut să pierd bani, dar am rămas uluită. Când îmi iau împrumutul în mai puțin de 24 de ore, cu o rată a dobânzii scăzută de 2% fără garanție

    Sunt foarte fericit că Dumnezeu l-a folosit pe prietenul meu care i-a contactat și m-a prezentat la ei și pentru că am supraviețuit făcându-mi afacerea să crească în aer și s-a lichidat, iar acum afacerea mea zboară mare în Indonezia și nimeni nu o va spune. cunoașteți companiile de modă.

    Așadar, sugerez tuturor persoanelor care locuiesc în București și alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau altul să se contacteze
    Mama Augusta Ibrahim prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)

    Puteți să mă contactați și la e-mailul meu: sabibdut111m@gmail.com, iar Set introduce și vorbește despre Augusta Ibrahim, ea a primit și un nou împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED, puteți contacta și ea prin e-mail: annabellej24johnson111@gmail.com Acum, totul Vreau că ceea ce fac este să încerc să îndeplinesc plăți de împrumut pe care le trimit direct în contul lor în fiecare lună.

    Un cuvânt pentru înțelepți este suficient

    Vă mulțumim încă o dată pentru că ați citit mărturia mea, și Domnul să ne continue să ne binecuvânteze și să ne ofere o viață lungă și o viață prosperă și Dumnezeu să facă aceeași lucrare bună în viața voastră.
    Bună mamă Augusta Ibrahim
    Împrumutul meu este de 850.000 €
    Prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com
    FINANȚE GLOBALE LIMITE
    Augusta Ibrahim

    RăspundețiȘtergere
  51. Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru o securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura eforturile pe cheltuielile dvs. lunare. Câștigați flexibilitate cu care puteți folosi în orice scop, de la vacanțe, la educație, la cumpărături unice. Solicitanții Intere (augustaibramhim11@gmail.com) solicitați ar trebui să ne contacteze prin e-mail:
    Numărul WhatsApp
    +971523347829
    (Augustaibramhim11@gmail.com)

    (APPLICATION DATA)

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția actuală la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma de împrumut necesară:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați solicitat înainte:
    16) Data nașterii:

    Vreau să știți că ALLAH nu-i va lăsa pe oamenii buni să iasă flămând, dar va păstra răi de ceea ce vor.
    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații:
    (Augustaibramhim11@gmail.com)
    Numărul WhatsApp
    +971523347829
    Cu stimă, doamnă Augusta Ibramhim (augustaibramhim11@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  52. Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt din robie financiară și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită Domnului și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  53. Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt din robie financiară și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită Domnului și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  54. Salutare tuturor

    Sunt James Vinn și sunt din Marea Britanie. locuiesc în Doha Arabic. Am căutat un împrumut online și am fost foarte speriat că nu am mai solicitat niciodată un împrumut și am căutat foarte bine și am căutat o companie reală acolo am găsit o companie numită Instituții de credit împrumut, mă uit și am văzut ce au spus oamenii despre această companie era adevărată, am decis să solicit un împrumut de la companie și aveam nevoie de un împrumut de 470.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat, mi-a spus tot ce trebuie să fac, am făcut-o și m-a asigurat că în 48 de ore urma să fiu cu împrumutul meu, am spus bine și am așteptat exact 48 de ore când îmi primesc împrumutul de la această companie, în timp ce scriu acest lucru acum nu am mai fost înșelat și această companie este grozavă. Am auzit oameni vorbind despre escrocherii dar nu am fost niciodată înșelat și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci, oricine, dacă ai nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei te vor ajuta și timpul în care îți vor spune că vei primi împrumutul tău, care este exact momentul în care vei primi împrumutul tău. Trebuie doar să scriu acest mesaj tuturor, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la compania greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Adresa lor de e-mail este: (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  55. Salut,
    Căutați un împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice fel, puteți contacta doamna Augusta Ibramhim și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.
    Mulțumiri.

    E-mail: augustaibramhim11@gmail.com


     APPLICATION DATA

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:

    Mulțumiri

    RăspundețiȘtergere
  56. BINE AȚI VENIT LA PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com scopul nostru este să oferim servicii profesionale excelente.

    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți în vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere frumoasă la scară mică și medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte institute financiare?

    Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți plățile pentru a ușura presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți folosi în orice scop - de la vacanțe, la educație, la achiziții unice

    Oferim o gamă largă de servicii financiare, care includ: împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi de afaceri, împrumuturi educaționale, împrumut garantat ipotecar, împrumut negarantat, împrumuturi ipotecare, împrumuturi libere, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi comerciale, împrumuturi auto, împrumuturi pentru investiții, Împrumuturi de dezvoltare, împrumuturi de achiziție, împrumuturi pentru construcții, cu o dobândă scăzută de 2% pe an pentru persoane fizice, companii și organisme corporative. Obțineți tot ce este mai bun pentru familia dvs. și dețineți-vă casa de vis, de asemenea, cu schema noastră generală de împrumut.

    OFERIM TOATE TIPURILE DE ÎMPRUMUTURI - SOLICITĂM ÎMPRUMUTURI ABORDABILE.

    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile despre împrumut;

    INFORMAȚII PRIVIND ÎMPRUMUTUL

    1) Numele complete:
    2) Țara:
    3) adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Stare civilă:
    7) Ocupație:
    8) Număr de telefon:
    9) Venit lunar:
    10) Următorul Kin:
    11) Suma necesară împrumutului:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Data specifică în care aveți nevoie de împrumut:

    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Cu stimă,
    Doamna Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Așteptăm cu nerăbdare să primim informații despre dvs. cât mai curând posibil

    Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Numele meu este doamna Patricia Kingsman, suntem noi creditori legitimi de împrumuturi din 2020 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 USD și 5.000.000 USD și, de asemenea, acordăm împrumuturi în euro mai mari decât atât, dacă aveți nevoie de ajutor trimiteți-ne un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum, veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este sigur fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat

    E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  58. OFERIM TOATE TIPURILE DE ÎMPRUMUTURI - SOLICITĂM ÎMPRUMUTURI ABORDABILE.

    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Aveți vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere frumoasă la scară mică și medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți plățile pentru a ușura presiunea lunară cheltuieli. Obțineți flexibilitate cu care puteți folosi în orice scop, de la vacanțe, la educație, până la achiziții unice. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Oferim o gamă largă de servicii financiare care includ: Planificarea afacerilor, Finanțe comerciale și de dezvoltare, Proprietăți și credite ipotecare, Împrumuturi de consolidare a datoriilor, Împrumuturi comerciale, Împrumuturi private, Împrumuturi de refinanțare a locuințelor cu o rată scăzută a dobânzii la 2,00% pe an organisme corporative. Obțineți tot ce este mai bun pentru familia dvs. și dețineți-vă casa de vis, de asemenea, cu schema noastră generală de împrumut. Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    OFERIM TOATE TIPURILE DE ÎMPRUMUTURI - SOLICITĂM ÎMPRUMUTURI ABORDABILE.

    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile despre împrumut;
    - Numele intreg:
    - Suma necesară împrumutului:
    - Durata împrumutului:
    - Scopul împrumutului:
    - Oras-tara:
    - Telefon:
    - Cum ați auzit despre noi:

    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Cu stimă,
    Doamna Patricia Kingsman

    Așteptăm cu nerăbdare să primim informații despre dvs. cât mai curând posibil

    Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Mulțumesc lui Patricia Kingsman că m-a ajutat cu împrumutul meu, după ce au fost escrocați de 6 ori de oameni falsi care clamează să fie creditori de împrumuturi.

    Numele meu este Viorica Waleis Viviana, sunt din România și locuiesc în orașul Constanța. În urmă cu o lună am căutat un împrumut online și am văzut diferite credite pe internet și cu câteva mărturii false și am aplicat de la ele și tot ce am primit a fost escroci am aplicat mai mult de 6 companii și am fost înșelat până la capăt. Așa că am renunțat la speranță până când am decis să verific din nou dacă voi găsi ajutor în timp ce căutam și m-am stabilit să caut o companie de împrumuturi legitime. Am găsit această companie numită compania de împrumut Patricia Kingsman. Am văzut o mulțime de mărturii despre care oamenii comentează. ea, dar pentru că am fost înșelată în mai multe rânduri, am crezut că este o înșelătorie, dar am făcut ceea ce mi s-a cerut să fac și am așteptat împrumutul meu, iar doamna Patricia Kingsman mi-a spus în mai puțin de 8 ore când sunteți cu împrumutul meu în siguranță, nu am crezut pentru că am crezut că este și o înșelătorie, așa că în acea zi era ora nopții în România și m-am culcat dimineața din cuib în timp ce m-am trezit am primit o alertă de la banca mea că există bani pe contul meu și imediat am sunat la banca pentru a confirma iar directorul bancar mi-a spus să vin imediat la bancă și m-am dus imediat banca s-a deschis în timp ce managerul bancar mi-a verificat contul, am văzut o sumă de 135.000,00 Euro și i-am explicat managerului meu că am solicitat un împrumut online și banca managerul a fost șocat dacă există st sunt o companie de împrumut real și legitim online, sunt atât de fericită, mulțumesc lui Patricia Kingsman, am decis să scriu pe internet pentru că am văzut alte persoane care o fac și mărturisesc despre această companie, de aceea postez acest mesaj online tuturor celor care au nevoie de împrumut, chiar dacă ați fost înșelat înainte de a aplica de la această companie și fiți sigur că această companie nu vă va da jos. Salutări pentru oricine care îmi citește mesajul și puteți contacta această companie prin e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com, de asemenea, folosesc Whatsapp, numărul care este +1 (575) 655-0066. Din nou, mulțumesc tuturor celor care îmi citesc mesajul și vă rog să fiți fericiți, deoarece sunt astăzi cu această companie, deoarece aduc mai mulți oameni în această companie pentru a vă ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  60. Salut tuturor sau oricui mă numesc Vlad Toma. Sunt din București România am auzit despre această companie numită Patricia Kingsman că ajută oameni cu împrumuturi din întreaga lume. Am fost căutat cândva un împrumut online și am fost înșelat de 2 companii care a fost fals și după acel moment nu am crezut niciodată că o companie de împrumut bună ar putea veni de pe internet, am crezut că toate sunt o fraudă până când am găsit această companie numită compania de împrumut Patricia Kingsman am găsit oameni care au depus mărturie despre această companie și am fost surprins de ce am făcut nu găsiți această companie la timp. Nu am crezut niciodată ce au spus oamenii despre companie până când nu am depus cererea și i-am încercat suma pe care o căutam era mare și era pentru o proprietate imobiliară suma împrumutului a fost de 10,5 milioane de euro și așa am aplicat și doamna Patricia Kingsman a vorbit pentru mine, dar având în vedere că împrumutul meu a fost mare, a fost nevoie de doar 15 ore pentru a primi creditul meu, mi-au spus că serviciul de împrumut este de 8 ore pentru a primi împrumut. Singurul lucru pe care mi-a spus să-l fac a fost să depun taxa de transfer bancar pe care banca urma să o folosească pentru a-mi transfera împrumutul în contul meu bancar atunci când mi-a spus că odată mi-a fost teamă că este o înșelătorie, dar am spus să mă dau o încercare am depus taxa de transfer, care a fost declarată și asta a fost depus în total în mai puțin de 15 ore am primit un mesaj de la banca mea că suma de bani care a fost de 10,5 milioane de euro a fost creditată în contul meu bancar și totul despre banii detaliile și de la cine a venit au fost, iată, a fost Patricia Kingsman care m-a ajutat când am văzut-o prima dată, am fost surprinsă, nu am crezut niciodată ochii, dar era adevărat. Așa că mi-am spus mie, de la alți oameni că compania a ajutat să depună mărturie despre faptele bune, mă las să fac din cauza mea că nu este ușor să văd o companie de împrumut legitim online în zilele noastre, astfel încât oricine de oriunde are nevoie de un împrumut online fără să fie înșelat să solicite de la această companie pentru că numai asta te pot ajuta, am confirmat-o și este adevărat că sunt atât de fericit și știu că această companie va face și mai mulți oameni mai fericiți decât mine. Puteți contacta această companie prin e-mail sau Whatsapp, dar am folosit Whatsapp pentru că a fost mai rapid adresa de mail a companiei este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, iar Whatsapp este +1 (575) 655-0066. Mulțumesc tuturor salutărilor lui Vlad Toma din București România.

    RăspundețiȘtergere
  61. Hi everyone. My name is Wanetta Zabrina Yedda i am from Brașov i saw people testified about this company called Patricia Kingsman loan company and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Patricia Kingsman loan company God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350,000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Patricia Kingsman last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

    RăspundețiȘtergere
  62. Bună ziua tuturor pe acest site

    Numele meu este Andreea Elena Alexandra. Sunt din România și plec în orașul Brașov. Vreau să folosesc această ocazie pentru a scrie pe internet despre doamna Patricia Kingsman în urmă cu câteva săptămâni. Am avut nevoie de un împrumut și am fost înșelată cu aproximativ 5.000,00 € de creditori falși așa că într-o zi am decis să caut din nou un împrumut pentru că împrumutul era foarte important pentru afacerea mea, apoi am găsit-o pe doamna Patricia Kingsman și am văzut atât de mulți oameni au mărturisit despre compania ei și nu eram sigur că împrumutul ei era legitim, dar am decis să dau a încercat și am solicitat o sumă de împrumut de 150.000,00 EUR, mi-a spus tot ce trebuie să fac, inclusiv o taxă pe care trebuia să o depun la început. Am crezut că este o înșelătorie, dar am încercat pentru că am văzut că și oamenii au mărturisit despre ea fapte bune că este foarte amabilă și utilă, așa că, atunci când am depus banii necesari pentru împrumutul meu, m-a asigurat că voi primi împrumutul în mai puțin de 8 ore sau în ultimele 8 ore în contul meu bancar, am spus bine și am așteptat chiar ieri Am primit un mesaj de la banca mea că am Am fost creditat cu o sumă de 150.000,00 EUR în contul meu bancar, așa că am contactat-o ​​și i-am spus despre asta și a fost fericită că am primit împrumutul meu. Și îmi promit sinele că oricine m-a ajutat o să-i împărtășesc numele pe tot internetul cu ajutorul ei. Așadar, oricine din România sau din întreaga lume, dacă aveți nevoie de un împrumut legitim, contactați-o pe doamna Patricia Kingsman, pentru că este legitimă și acum știu chiar dacă există oameni falși care scot la împrumut creditor Doamna Patricia Kingsman este trimisă de Dumnezeu. Oricine are nevoie de un împrumut rapid o contactează prin Whatsapp sau prin poștă, dar am contactat-o ​​prin intermediul Whatsapp cauza este mai rapidă. Numărul Whatsapp este +1 (575) -655-0066, iar adresa de e-mail a companiei este patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Mulțumesc și salut tuturor celor care mi-au citit mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  63. Bună ziua tuturor, vă rog, numele meu este Victoria. doresc repede să folosesc acest mediu pentru a tăia o mărturie despre cum Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat real care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a obține un împrumut pe internet, am fost înșelat cu suma de 2.700 de dolari. Am devenit atât de disperată în a obține un împrumut de la un împrumutător legitim, care nu va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten al a mea care a primit recent un împrumut online, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, mi-a spus despre un bărbat numit domnul Elijah, care este CEO al instituțiilor de credit de împrumut. Așa că am solicitat o sumă de împrumut de (70.000,00 dolari) cu o rată a dobânzii scăzută, astfel încât împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile referitoare la transferul împrumutului și în mai puțin de trei (3) zile împrumutul a fost depus în contul meu bancar, am crezut că este o glumă până când am primit un apel de la banca mea că Contul meu a fost creditat cu 70.000,00 dolari. Am devenit atât de fericit încât, în cele din urmă, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile, îndreptându-mă către un împrumutat adevărat care a putut să îmi îndeplinească dorințele inimii. mulțumiri mari domnului Elijah pentru că mi-a făcut viața rezonabilă, așa că sfătuiesc pe toți cei interesați să primească un împrumut să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail (loancreditinstitutions00@gmail.com) sau +393510483991
    așa am reușit să-mi obțin împrumutul, așa că am putut să-mi achit facturile. Așadar, mulțumesc, pentru că ați petrecut timp pentru a citi despre povestea mea de succes și mă rog ca Dumnezeu să-și facă voia în viața voastră

    RăspundețiȘtergere
  64. Bună ziua tuturor, vă rog, numele meu este Victoria. doresc repede să folosesc acest mediu pentru a tăia o mărturie despre cum Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat real care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a obține un împrumut pe internet, am fost înșelat cu suma de 2.700 de dolari. Am devenit atât de disperată în a obține un împrumut de la un împrumutător legitim, care nu va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten a mea care a primit recent un împrumut online, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, mi-a spus despre un bărbat numit domnul Elijah, care este CEO al instituțiilor de credit de împrumut. împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile referitoare la transferul împrumutului și în mai puțin de trei (3) zile împrumutul a fost depus în contul meu bancar, am crezut că este o glumă până când am primit un apel de la banca mea că Contul meu a fost creditat cu 70.000,00 dolari. Am devenit atât de fericit că, în cele din urmă, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile îndreptându-mă către un împrumutător de împrumut adevărat, care a fost capabil să îmi satisfacă dorințele inimii. mulțumiri mari domnului Elijah pentru că mi-a făcut viața rezonabilă, așa că sfătuiesc pe toți cei interesați să primească un împrumut să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail (loancreditinstitutions00@gmail.com) sau +393510483991
    așa am reușit să-mi obțin împrumutul, așa că am putut să-mi achit facturile. Așadar, mulțumesc, pentru că ați petrecut timp pentru a citi despre povestea mea de succes și mă rog ca Dumnezeu să-și facă voia în viața voastră

    RăspundețiȘtergere
  65. AVANTAJ FINANCIAR

    Viața este într-adevăr Grace, sunt Daan Sophia în prezent în California SUA. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea cu privire la modul în care am primit un împrumut de 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o nouă afacere. Totul a început când mi-am pierdut casa și bunurile din cauza schiței bancare pe care am luat-o pentru a compensa unele facturi și unele nevoi personale. Am devenit atât de disperat și am început să caut fonduri cu orice mijloace. Din fericire pentru mine, am auzit un coleg de-al meu vorbind despre această companie, m-am interesat, deși mi-a fost frică să nu fiu înșelat, am fost obligat de situația mea și nu am avut de ales decât să cer sfatul prietenului meu cu privire la această companie și mi s-a numărul de contact, intrarea în contact cu ei m-a făcut să fiu sceptic din cauza experienței mele din trecut cu creditorii online, nu știam prea puțin această companie „Instituții de credit de împrumut. a fost un dar pentru mine și familia mea și întreaga lume a internetului, această companie a fost de mare ajutor pentru mine și unii dintre colegii mei și astăzi sunt un mândru proprietar de afaceri bine organizate, iar responsabilitățile sunt bine gestionate, toate datorită domnului Elijah de la (loancreditinstitutions00@gmail.com) .. Deci, dacă într-adevăr aveți cu adevărat nevoie de un împrumut fie pentru a vă extinde, fie pentru a vă înființa propria afacere sau în orice formă de dificultate financiară, vă sfătuiesc să-i oferiți domnului Ilie de la instituțiile de credit de împrumut posibilitatea de a vă ridica financiar în viața dvs. E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com SAU WhatsApp: +393510483991. Mulțumiri

    RăspundețiȘtergere
  66. Toate mulțumesc instituțiilor de credit pentru împrumut pentru că m-au ajutat cu împrumutul meu de 135.000,00 USD, după ce a fost înșelat de 6 ori de către oameni falși care se ridică la împrumuturi.

    Numele meu este rethabile grace, sunt din Africa de Sud și locuiesc în orașul Johannesburg. Acum o lună căutam un împrumut online și am văzut creditori diferiți pe internet și cu câteva mărturii false și am aplicat de la ei și tot ce am primit a fost escrocii, am aplicat mai mult de 6 companii și am fost înșelat până la capăt. Așa că am renunțat la speranță până când am decis să verific din nou dacă voi găsi ajutor în timp ce căutam și m-am stabilit să caut o companie legitimă de împrumut. Am găsit această companie numită Instituții de credit de împrumut. Am văzut multe mărturii pe care oamenii le comentează dar pentru că am fost înșelat în mod individual, am crezut că este o înșelătorie, dar am făcut ceea ce mi s-a cerut și am așteptat împrumutul meu, iar domnul Ilie mi-a spus în mai puțin de 48 de ore că voi fi cu împrumutul meu în siguranță, nu cred am crezut că este și o înșelătorie, așa că în acea zi a fost noapte în Africa de Sud și am dormit a doua zi dimineața când m-am trezit, am primit o alertă de la banca mea că există bani pe contul meu și imediat am sunat banca mea pentru a confirma iar managerul băncii mi-a spus să vin imediat la bancă și m-am dus imediat, banca s-a deschis în timp ce managerul băncii mi-a verificat contul. Am văzut o sumă de 135.000,00 USD, adică dolari americani și i-am explicat managerului că am solicitat o împrumut online și managerul meu de bancă era sho Am verificat dacă a existat încă o companie de împrumut reală și legitimă, sunt atât de fericită, mulțumită instituțiilor de credit de împrumut, am decis să scriu pe internet, deoarece am văzut că alți oameni o fac și depun mărturie despre această companie, de aceea postez acest mesaj online oricui are nevoie de un împrumut, chiar dacă ați fost înșelat înainte de a solicita de la această companie și fiți siguri că această companie nu vă va dezamăgi. Cu respect pentru oricine îmi citește mesajul și puteți contacta această companie prin e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    folosesc și Whatsapp: +393510483991
    Încă o dată salutările mele către oricine îmi citește mesajul și mă rog să fii fericit, așa cum sunt astăzi cu această companie, deoarece aduc mai mulți oameni la această companie pentru a ajuta.

    Spune că eu Rethabile Grace te-a îndreptat spre ele

    RăspundețiȘtergere
  67. Mărturie despre modul în care am primit împrumutul meu de 2% (Frank Loans Services) k.frankloans@gmail.com

    Aș recomanda fără rezerve să lucrez cu Frank Loan Services, dacă sunteți pe piață pentru o ipotecă la domiciliu. Am vorbit cu mulți brokeri în timp ce cumpărau împrumutul meu ipotecar online. De la primul contact, aș putea spune că este tipul de persoană în care aș putea avea încredere pentru a mă ajuta să iau cea mai bună decizie pentru mine și familia mea. împrumut în termen de 1-30 de ani, cu sau fără garanție, dar fără verificare a creditului și serviciile lor sunt rapide, fiabile și de încredere, deoarece au fost testate și de încredere de mine, spre deosebire de alte companii.

    Serviciile lor includ împrumuturi de refinanțare, împrumuturi pentru camioane, împrumuturi pentru educație, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi pentru afaceri, împrumut garantat și negarantat, împrumut ipotecar, împrumuturi pentru locuințe, vă rugăm să le contactați astăzi pentru alte întrebări prin e-mail : k.frankloans@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  68. Mărturie despre modul în care am primit împrumutul meu de 2% (Frank Loans Services) k.frankloans@gmail.com

    Aș recomanda fără rezerve să lucrez cu Frank Loan Services, dacă sunteți pe piață pentru o ipotecă la domiciliu. Am vorbit cu mulți brokeri în timp ce cumpărau împrumutul meu ipotecar online. De la primul contact, aș putea spune că este tipul de persoană în care aș putea avea încredere pentru a mă ajuta să iau cea mai bună decizie pentru mine și familia mea. împrumut în termen de 1-30 de ani, cu sau fără garanție, dar fără verificare a creditului și serviciile lor sunt rapide, fiabile și de încredere, deoarece au fost testate și de încredere de mine, spre deosebire de alte companii.

    Serviciile lor includ împrumuturi de refinanțare, împrumuturi pentru camioane, împrumuturi pentru educație, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi pentru afaceri, împrumut garantat și negarantat, împrumut ipotecar, împrumuturi pentru locuințe, vă rugăm să le contactați astăzi pentru alte întrebări prin e-mail : k.frankloans@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a vă achita facturile, pentru a cumpăra o casă, pentru a refinanța sau pentru a construi o afacere nouă, împrumut personal, pentru a cumpăra mașină ?? etc. contactați un împrumutat de renume, fără teama de a pierde. oferim împrumut persoanelor care au nevoie de împrumut financiar cu o dobândă de 3%. contactați-ne astăzi pentru formarea rapidă și convenabilă a împrumutului despre serviciul nostru de împrumut. contactați-ne cu oricare dintre detaliile de mai jos. E-mail: creditservice2020@hotmail.com sau Mobile / WhatsApp: +44 752 064 7201

    RăspundețiȘtergere
  70. Ai nevoie de un împrumut? Sunteți într-o criză financiară sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă achita datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice în următoarele scopuri și multe altele. Împrumut personal, extinderea afacerii, demararea afacerii, educație, consolidarea datoriilor, împrumuturi cu bani grei. Oferim împrumut la o rată mică a dobânzii de 3%. Contactați-ne astăzi prin e-mail: E-mail: creditservice2020@hotmail.com sau apeluri și WhatsApp: +44 752 064 7201

    RăspundețiȘtergere
  71. TREBUIE CITIT: CUM AM OBȚINUT ÎMPRUMUTUL DE 275.000,00 USD DE LA ACEASTA MARE COMPANIE NUMITĂ Instituții de credit pentru împrumut

    Bună ziua tuturor din întreaga lume, sunt Abdur Raheem, din Egipt, orașul Cairo. Sunt mamă singură a doi copii și eram blocat într-o situație financiară și trebuia să mă refinanțez și să-mi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul, nu cădea pradă acelor înșelători de acolo care le numesc creditori de bani, toți sunt escroci, tot ce vor sunt banii tăi și nu veți mai auzi de ei, mi l-au făcut de patru ori înainte de a fi prezentat instituțiilor de credit pentru împrumuturi, cea mai interesantă parte este că împrumutul meu mi-a fost transferat în 48 de ore, așa că vă sfătuiesc să contactați împrumutul de credit Instituțiile, dacă sunteți interesat să obțineți împrumuturi și sunteți sigur că le puteți rambursa la timp, le puteți contacta prin numărul WhatsApp: +393510483991
    E-mail: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Fără verificare de credit, fără semnatar cu o rată a dobânzii de doar 2% și planuri mai bune de rambursare și program, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la obținerea unui împrumut fără garanție, atunci contactați instituțiile de credit de împrumut astăzi pentru împrumut

    Ei oferă tot felul de categorii de împrumut pe care ei

    Împrumut pe termen scurt (1_10 ani)
    Împrumut pe termen lung (20_30 de ani)

    Oferă împrumuturi de genul

    * Împrumuturi pentru achiziționarea de proprietăți Împrumut la domiciliu ............., Împrumut pentru afaceri ........
    Împrumut de consolidare a datoriilor ....... Împrumut pentru studenți .........., Împrumut de înființare a afacerii
    Împrumut de afaceri ......., Împrumut de companie .............. Împrumut ipotecar
    împrumut pentru construcții ..... împrumut auto ........ împrumut hotelier .... împrumuturi personale..împrumuturi imobiliare etc.

    E-mail .......... (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Număr WhatsApp: +393510483991
    Când vine vorba de criză financiară și trebuie să fii liber de criza financiară, atunci instituțiile de credit pentru împrumuturi sunt locul potrivit, te rog, spune-le doar că Abdur Raheem îți va conduce Norocul ....

    RăspundețiȘtergere
  72. Vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumut să fie foarte atenți, deoarece trădarea este peste tot. Acum câteva luni eram tensionat financiar și, spre disperarea mea, am fost înșelat de diferiți creditori online. Aproape că mi-am pierdut speranța până când un prieten m-a trimis către un împrumutat foarte de încredere pe nume Karin Sabine, care mi-a acordat un împrumut nedivulgat de 390.000,00 euro în 24 de ore. Dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați-i acum prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau WhatsApp + 79267494861

    RăspundețiȘtergere
  73. MĂRTURIE PRIVIND CUM AM OBȚINUT ÎMPRUMUTUL DE (AED 450.000,00 Dirham) DE LA O COMPANIE DE FINANȚĂ GENUITĂ SĂPTĂMÂNA trecută Email pentru răspuns imediat: loancreditinstitutions00@yahoo.com

    Numele meu este Qutiba alsaleh din Abu Dhabi
    Instituțiile de credit de împrumut vă pot ajuta, de asemenea, cu o ofertă legitimă de împrumut. El a ajutat și alți colegi de-ai mei. Dacă aveți nevoie de un împrumut autentic fără costuri / stres, acesta este creditorul potrivit pentru a vă șterge problemele financiare și criza de astăzi. Instituțiile de credit de credit dețin toate informațiile despre cum să obțineți bani rapid și nedureros prin WhatsApp: +393510483991 Email:
    loancreditinstitutions00@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

  74. Ai nevoie de împrumut ?? Oferim împrumuturi cu 3%, oferim împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumut de afaceri, împrumut privat, împrumuturi auto, împrumuturi hoteliere, împrumut studențesc, împrumut personal Împrumuturi de refinanțare a locuințelor, pentru mai multe detalii Email: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: + 16892107004

    RăspundețiȘtergere
  75. Bună ziua, am văzut comentarii de la oameni care luaseră deja un împrumut de la Pure Heart Lady și apoi am decis să aplic conform recomandărilor lor și acum doar câteva ore am confirmat în contul meu bancar personal o sumă totală de 50.000 de euro pe care am solicitat-o. Aceasta este cu adevărat o veste minunată și recomand oricui are nevoie de un împrumut real să solicite prin Dellastaylors@yahoo.com.
    WhatsApp la +1 (209) 251-1529

    RăspundețiȘtergere
  76. Bună tuturor, sunt super entuziasmat astăzi. Am văzut comentarii de la oameni care primiseră deja un împrumut de la Della Taylor Helping Hand și apoi au decis să se înscrie pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat în total 19.000 de euro pe care îi solicitasem din propriul cont bancar. Aceasta este o veste foarte bună și sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut real să trimită o cerere prin e-mail: dellastaylors@gmail.com
    DellaTaylor73@outlook.com
    yawnerstaylor@gmail.com
    Număr WhatsApp +12092511527

    RăspundețiȘtergere
  77. Toată lumea mărturisește Sunt din Olanda Am auzit oameni depunând mărturie despre această companie numită Peterson și aceasta este prima mea cerere pentru un împrumut online Mi-era frică să obțin un ​​împrumut online din cauza înșelătoriei pe care o văd pe internetul dar dupa ce am citit atatea marturii despre aceasta firma am decis sa o incerc si sa aplic pentru un imprumut de la aceasta firma numita peterson loan company aveam nevoie de bani si aveam nevoie de un imprumut de 120.000,00 euro. Așa că am aplicat și mi s-a spus ce să fac. Mi-a fost frică, dar am dat șansa companiei să mă ajute și m-au asigurat că îmi voi primi creditul în cont în mai puțin de 8 ore. Nu am crezut niciodată, dar am așteptat în mai puțin de 8 ore. Am primit un telefon de la banca mea că mi-a fost creditată o sumă de 120.000,00 Euro și imediat m-a sunat banca mea, am contactat compania și le-am informat că mi-am primit împrumutul și azi sunt fericit. Deci, dacă dați peste postarea mea și o citiți și aveți nevoie de un împrumut legitim de la această companie și fiți siguri că veți fi mulțumit de această companie. Cred că această companie a fost trimisă de Dumnezeu și mă rog să continue să ajute să dureze. . Contactați această companie prin e-mail peterson.peterhelps01@outlook.com

    RăspundețiȘtergere